Persberichten

Jongen beroofd van koptelefoon op Stadhuisplein

StadhuisOp maandag 7 oktober heeft er een straatroof plaatsgevonden op het Stadhuisplein in Almere. De politie heeft drie verdachten aangehouden. Agenten kregen rond 19:50 uur een melding van een gepleegde straatroof. Ter plaatse troffen agenten het 14-jarige slachtoffer uit Almere aan. De jongen verklaarde kort daarvoor lastig te zijn gevallen door een groep jongeren. Het slachtoffer fietste samen met een vriend richting het gemeentehuis toen een van de verdachten naast hem kwam rennen. De verdachte trapte tegen de fiets aan. Kort daarna kwam een tweede verdachte aanrennen en sloeg het slachtoffer tegen zijn arm. Het slachtoffer stopte met fietsen en werd omsingeld door de groep. De verdachten hebben een koptelefoon van de jongen afhandig gemaakt en gingen er te voet vandoor.

Aan de hand van het signalement kon de politie korte tijd later drie verdachten aanhouden. Het gaat daarbij om een 15-jarige jongen, een 15-jarig meisje en een 17-jarig meisje uit Almere. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan en de politie heeft de zaak in onderzoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *