Nieuws

Grote vangst illegaal vuurwerk in bedrijfspand Radioweg

Woensdagmiddag heeft de politie in een bedrijfspand aan de Radioweg een grote hoeveelheid illegaal vuurwerk aangetroffen. Naar schatting gaat het om ruim 1300 kilo.  Naar aanleiding van een anonieme tip startte de politie in Almere een onderzoek in naar een mogelijke opslagplaats van illegaal vuurwerk. Vanmiddag is de politie het pand binnengetreden waarna de dozen met professioneel vuurwerk werden aangetroffen.

Het vuurwerk is aan het einde van de middag opgehaald en zal later worden vernietigd. De technische recherche is ter plaatse geweest om in het pand onderzoek te doen. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht, het onderzoek wordt voortgezet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *