Kort nieuws

Brandweer verwijdert ook vandaag gevaarlijke bomen

De brandweer en de gemeente zijn ook vandaag weer op pad gegaan om de schade van de zware storm van gisteren op de te ruimen. Aan het Burgerspad, ter hoogte van de Tuingouw in Almere Haven, stonden nog enkele bomen waarvan de kans bestond dat ze zouden omvallen. De brandweer heeft deze bomen omgezaagd en op een veilige plek in de berm gelegd. De gemeente zal de resten op een later moment weghalen.

Een gedachte over “Brandweer verwijdert ook vandaag gevaarlijke bomen

  • A. De Bruijn

    Goedenavond, ik krijg een nieuwsbrief dat de bomen langs de Westerdreef vervagen worden. Omdat: de bomen kunnen niet meer goed groeien, daarom staan ze niet meer stevig in de grond!! , zijn instabiel !! , laten regelmatig takken vallen ! Ik begrijp dat ze dan vervagingen moeten worden. Maar bij mijn dochter op de Kadegriend 80 en buren staan ook 3 grote bomen met hetzelfde gevaar!!!. Hier zijn de buren al jaren bezig om ook deze bonen te laten verwendere. Maar helaas wordt daar geen gehoor aan gegeven. Er lopen elke dag moeders met kinderen lang om ze naar de regenboog school te brengen , met alle gevolgen van dien. Van de winter een grote tak net een kind niet geraakt! Mijn dochter en de buren hebben de moet opgegeven. Wachten maar dat er iets ergs gebeurd. Toen ik dit blad las kon ik het niet laten om een reactie te geven. André de Bruijn , vader van mijn dochter op nr. 80.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *