Kort nieuws

Brand in tuin Jadeplantsoen

In de nacht van woensdag op donderdag werd de brandweer in Almere Buiten rond 1 uur gealarmeerd voor een brand in een achtertuin aan het Jadeplantsoen in de Regenboogbuurt. Bij aankomst bleek het te gaan om een heel kleine brand, mogelijk in een konijnenhok. De brand was daardoor snel geblust en de brandweer kon na een korte inzet weer inrukken.

Tekst en foto: Jos van der Lelie

Een gedachte over “Brand in tuin Jadeplantsoen

  • Helaas is dit meer regel dan uitzondering bij ons in de tuinen. We worden al eennlange tijd geteisterd door een pyromaan die het leuk vind om onze schuren in de fik te steken. Ik hoop dat het nou eens op houd en dat ik eens gewoon mijn ogen dicht kan doen zonder dat ik aan die branden.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *