Nieuws

Automobilist raakt motorrijder bij uitwijkmanoeuvre

Bij een aanrijding tussen auto en een motorrijder op de Hogering is dinsdagavond rond 18:30 uur een man gewond geraakt. Een politieauto was met spoed onderweg naar een melding en reed richting Almere-Buiten toen een andere automobilist ter hoogte van de Karperweg ruimte wilde maken en van rijstrook wisselde. De bestuurder heeft daarbij vermoedelijk een motorrijder over het hoofd gezien die op dat moment vlak naast hem reed. Hierdoor werd de motorrijder tegen de vangrail gedrukt en kwam hij ten val. De man is door toegesneld ambulancepersoneel opgevangen en later naar het ziekenhuis gebracht. Daar bleek dat hij diverse kneuzingen aan de aanrijding heeft overgehouden. Alle andere betrokken mensen raakten niet gewond. Verkeersongevallenanalisten uit de regio Utrecht hebben ter plaatse onderzoek gedaan naar de aanrijding. Het overige verkeer ondervond tijdens de afhandeling van het ongeval geen verdere hinder van de situatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *