Kort nieuws

Auto uitgebrand in Stedenwijk

Dinsdagavond rond half 11 is een auto aan de Vollenhoveschans in Stedenwijk uitgebrand. Hoe dit kon gebeuren is onbekend. De brandweer had de brand snel onder controle, maar kon niet voorkomen dat de auto total-loss raakt. Een berger zal de auto later afvoeren. De straat was enige tijd afgesloten.

3 gedachten over “Auto uitgebrand in Stedenwijk

 • Waar die auto stond, is geen Vollenhovenschans. Dat is de Hengelostraat.

  Beantwoorden
 • Ik heb ernstige schade opgelopen aan mijn motorkap door rondvliegend glas bij deze brand .Maar ik weet niet wie de eigenaar is.
  Wie kan mij verder helpen?

  Beantwoorden
  • Remon Peters

   Ik dat u het beste even met de politie kan bellen, 0900-8844. Zij waren ook bij dit incident. Wellicht kunnen zij u verder helpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *