Nieuws

Aanrijding tussen twee auto’s op de A6 bij afslag ’t Oor

Dinsdagavond heeft op de A6 een ongeval tussen twee auto’s plaatsgevonden waarbij één persoon gewond is geraakt. Rond 19.15 kwamen de twee door een onbekende oorzaak ter hoogte van de afslag bij ’t Oor met elkaar in aanraking waarbij een van de voertuigen achterstevoren tegen de vangrail tot stilstand kwam.
De rode Opel Tigra raakte licht beschadigd aan de linkerkant van het voertuig waar de Suzuki Alto er minder goed vanaf kwam en raakte total-loss. De inzittende van Suzuki is door ambulancepersoneel opgevangen en later naar het Flevoziekenhuis gebracht. De inzet van de gealarmeerde brandweer vanwege een mogelijk beknelling bleek niet nodig te zijn. Vanwege het ongeval werd alle doorgaande rijstroken afgezet en was het verkeer daarom genoodzaakt de af- en oprit te nemen. Verkeer komend uit de richting Lelystad werd geadviseerd om te rijden via de A27 en de A1. Een berger heeft uiteindelijk beide voertuigen, na de nodige moeite, meegenomen. De afdeling Verkeersongevallenanalyse van de politie heeft de situatie in kaart gebracht en zal verder onderzoek doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *