Twee verdachten aangehouden voor diefstal kentekenplaten

politie persAfgelopen nacht zijn twee verdachten aangehouden voor diefstal van kentekenplaten en diesel op de Gazellehof. De inzittenden, twee 19-jarige mannen uit Almere, zijn aangehouden en zitten vast.

De verdachten waren rond middernacht gezien op de A6 met twee verschillende kentekenplaten. Dit was doorgeven aan de politie, evenals de rijrichting, waardoor de politie de verdachte auto kort daarna kon laten stoppen. De inzittenden worden verdacht van diefstal van kentekenplaten. In de auto werden ook jerrycans met diesel aangetroffen. De herkomst hiervan wordt onderzocht. De verdachten zitten vast.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.