Nieuws

Politie doorzocht woning in verband met vermissing Nikki Lawalata

Dinsdag is de politie doorgegaan met het onderzoek en zoektocht omtrent de vermissing van de 27-jarige Nikki Lawalata uit Amsterdam. In de Donarstraat in Almere Poort werd een woning doorzocht. Een politiewoordvoerder liet aan dichtbij.nl weten dat het gaat om de woning van de vriend van de vermiste vrouw. Tijdens het onderzoek zijn er geen sporen of aanwijzingen gevonden die helpen bij de zoektocht naar de vermiste vrouw. Ook het verhoor van de vriend heeft geen bruikbare informatie opgeleverd. De politie houdt rekening met alle mogelijke scenario’s, waaronder een misdrijf.

Hieronder nogmaals de nieuwe informatie die door de politie naar buiten is gebracht:

UPDATE dinsdag 3 september:
De politie heeft vandaag meer informatie gegeven omtrent het grote recherche onderzoek wat maandagavond plaats vond in Almere Poort. Het onderzoek is gericht op de vermissing van de 27-jarige Nikki Lawalata uit Amsterdam. Zij is sinds zaterdag als vermist opgegeven. Maandagmiddag rond 15:15 uur vond het politie haar auto op de Poseidonsingel.
Het signalement is als volgt: 1,70 meter lang, zwart haar, getinte huidskleur, normaal postuur, bruine ogen en een opvallend litteken bij haar linker wenkbrauw. Ze reed in een witte Fiat 500.

Mensen die meer weten over haar vermissing, worden verzocht contact op de te nemen met de politie. Dit kan via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Foto’s: Bob Friedlander.

 

Video van maandagavond:

2 gedachten over “Politie doorzocht woning in verband met vermissing Nikki Lawalata

 • Bij de Torenvalkweg in Lelystad is een stoffelijk overschot aangetroffen. Dat meldt de politie.

  De weg is in beide richtingen afgesloten. Forensische medewerkers doen op locatie onderzoek. Daarvoor hebben ze rond 18.30 een tent opgezet.

  Meer informatie kan de politie op dit moment niet verstrekken.

  Beantwoorden
 • Update donderdag 5 september

  Het stoffelijk overschot dat woensdag aan de Torenvalkweg in Lelystad is gevonden, is een vrouw. Meer dan dat kan de politie op dit moment nog niet zeggen. Mogelijk dat in de loop van de dag meer details naar buiten worden gebracht.

  Het lijk is woensdagmiddag aan de Torenvalkweg tussen Lelystad en Almere gevonden. De weg werd daarna in beide richtingen afgesloten. Forensisch medewerkers hebben de hele avond op locatie onderzoek verricht.

  Volgens de politie is de vrouw aangetroffen door een voorbijganger, die de politie heeft gewaarschuwd.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *