Nieuws

Onderzoek woning vriend Nikki Lawalata vandaag voortgezet

De politie heeft vandaag wederom uitgebreid onderzoek gedaan in een woning aan de Donarstraat in Almere Poort. De woning is van de vriend van de vermiste Nikki Lawalata. Sinds zaterdagochtend wordt zij al vermist. Maandag werd er auto gevonden op de Poseidonsingel. Er werd uitgebreid onderzoek gedaan. Ook de ramen werd volledig bedekt. Waar de politie naar opzoek was in de woning, is niet bekend.

Woensdagmiddag is er in een bosperceel aan de Torenvalkweg tussen Almere en Lelystad een lichaam aangetroffen. De politie heeft donderdag bekend gemaakt dat het gaat om een vrouw. De identiteit van het stoffelijk overschot is nog niet bekend gemaakt.

Foto’s: Bob Friedlander

Een gedachte over “Onderzoek woning vriend Nikki Lawalata vandaag voortgezet

  • De ramen waren waarschijnlijk bedekt omdat de politie probeerde met “Luminol” mogelijke bloedspatten te traceren.
    Luminol reageerd op bloed en is het beste te zien onder UV verlichting. Hiermee “lïchten” bloedspetters of andere lichaamsvloeistoffen mee op. Als de ramen gewoon open waren is dit moeilijker te zien dan wanneer ze bedekt zijn.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *