Persberichten

Meisje beroofd in Seizoenenbuurt, politie zoekt getuigen

politiebureauOp zondag 22 september heeft er een straatroof plaatsgevonden in Almere. De politie is op zoek naar de dader.

Agenten kregen rond 17:55 uur een melding van een gepleegde straatroof. Het slachtoffer meldde zich op het bureau om aangifte te doen. Het 16-jarige meisje uit Almere verklaarde kort daarvoor afgesproken te hebben met een jongen. Na een korte wandeling merkte zij ter hoogte van het Decemberpad een fietsende man op die haar aan het volgen was. Korte tijd later werd haar tas afgepakt door de verdachte, welke wegfietste richting in het centrum. De jongen met wie zij had afgesproken ging er te voet vandoor.

Getuigen

Heeft u iets gezien? Neem dan contact op met de politie Almere via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *