Persberichten

Inbreker aangehouden in Filmwijk

PolitielogoIn de vroege zondagochtend, rond 03.40 uur kreeg de politiemeldkamer een melding binnen van een inbraak op heterdaad. In een woning aan de James Stewartstraat zou een inbreker betrapt zijn door een bewoner.

Vervolgens ging de verdachte er vandoor met de bewoner er achteraan. Politiebikers gingen direct in de directe omgeving op zoek naar de verdachte persoon. Ter hoogte van het Weteringpad troffen ze een man die voldeed aan het signalement. Deze man, een 33-jarige inwoner van Almere, gedroeg zich dermate verdacht dat hij direct werd gefouilleerd. Daarbij werd inbrekerswerktuig aangetroffen. De man is hierop aangehouden en overgebracht naar het bureau. Aldaar bleek het te gaan om een bekende van de politie met diverse antecedenten op zijn naam voor woninginbraken. De inbreker is ingesloten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *