Nieuws

Groot politieonderzoek naar vermiste Nikki Lawalata in Poort

Maandagavond omstreeks 18:30 uur is de politie een groot onderzoek gestart aan de Poseidonsingel in Almere Poort.

Er is een auto aangetroffen die van een vermiste vrouw is. De situatie was volgens de politie verdacht en daardoor heeft de technische recherche groots opgeschaald. De auto en de directe omgeving werden afgezet voor sporenonderzoek. Door de hondenbrigade is de omgeving uitgebreid afgezocht. Ook heeft er een paar uur lang een politiehelikopter rondjes boven het gebied gemaakt om luchtopnames te maken. Rond 21:30 uur zijn duikers van de politie het water ingegaan om de sloot grondig te doorzoeken op aanwijzingen of sporen.

Over de aanleiding van het onderzoek, haar identiteit, toestand of de verblijfplaats van de vermiste vrouw, kon de politie nog geen mededelingen doen.

UPDATE dinsdag 3 september:
De politie heeft vandaag meer informatie gegeven omtrent het grote recherche onderzoek wat maandagavond plaats vond in Almere Poort. Het onderzoek is gericht op de vermissing van de 27-jarige Nikki Lawalata uit Amsterdam. Zij is sinds zaterdag als vermist opgegeven. Maandagmiddag rond 15:15 uur vond het politie haar auto op de Poseidonsingel.
Het signalement is als volgt: 1,70 meter lang, zwart haar, getinte huidskleur, normaal postuur, bruine ogen en een opvallend litteken bij haar linker wenkbrauw. Zij reed in een witte Fiat 500.

Mensen die meer weten over haar vermissing, worden verzocht contact op de te nemen met de politie. Dit kan via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

 

Een gedachte over “Groot politieonderzoek naar vermiste Nikki Lawalata in Poort

  • Mooi in beeld gebracht zowel qua foto’s als video!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *