Persberichten

Getuigen van gewapende straatroof Spoorbaanpad/Parkwijk gezocht

politie persIn de nacht van woensdag 4 op donderdag 5 september vond er een straatroof plaats. De politie zoekt getuigen.

Rond 00.50 uur fietste een 21-jarige vrouw uit Almere over het Spoorbaanpad. Ter hoogte van de brug over de Grote Vaart stonden twee mannen. Eén van hen bedreigde haar met een wapen. Ze moest haar persoonlijke eigendommen afgeven.

Signalementen

Het zijn twee mannen, waarvan één met een lichtgetinte huidskleur. De ander is donkergetint. Beiden zijn ongeveer 20 tot 25 jaar oud en hebben een smal postuur. Ze zijn tussen de 1.75 meter en 1.80 meter lang. Het tweetal was die nacht donker gekleed.

Getuigen gezocht

De politie is op zoek naar getuigen van de straatroof. Heeft u meer informatie over deze zaak, neemt u dan contact op via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *