Persberichten

Geen betrokkenheid ‘Parwo” bij verdwijning Cassandra

PolitielogoDe politie heeft onderzoek gedaan naar de identiteit van de jongen die bekend stond als “Parwo”. Deze naam kwam naar voren in het onderzoek naar de verdwijning van Cassandra van Schaijk.

De onderzoeksvraag naar “Parwo” heeft de afgelopen maanden veel informatie opgeleverd. Dit heeft erin geresulteerd dat de identiteit van deze persoon bekend is geworden. Het onderzoeksteam heeft uitgebreid onderzoek gedaan en hieruit is gebleken dat deze persoon (“Parwo”) geen betrokkenheid heeft bij de verdwijning en de dood van Cassandra

Het onderzoeksteam is ondertussen nog altijd actief met het behandelen van uw tips en reacties. Mocht u nog verdere informatie of tips hebben over de mysterieuze dood van Cassandra van Schaijk, mail deze dan naar TGO21@flevoland.politie

Zie ook de facebook-pagina cold case Cassandra van Schaijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *