Persberichten

Agent leent fiets voor aanhouding scooterdieven

politie persOp zondagmiddag 1 september hielden agenten twee jongens aan op verdenking van heling.

Omstreeks 13.25 uur reden surveillerende agenten over de Koetsierbaan. Twee jongens op scooters kwamen hen tegemoet rijden. Bij het zien van de agenten keerden zij snel om en gingen ervandoor. De agenten zetten de achtervolging in. De jongens reden zich klem bij een hek. Ze lieten de scooters staan en renden weg.

De agenten stapten uit de auto en gingen er te voet achteraan. Op de Olstgracht vorderde één van de agenten een fiets van een voorbijganger. Op de Blekerstraat hield hij de jongens (17 jaar uit Almere en 14 jaar uit Harreveld) aan. De scooters bleken van diefstal afkomstig te zijn. Tegen de jongens wordt proces-verbaal opgemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *