Kort nieuws

Woningbrand in de Leidenstraat

Dinsdagavond Rond negen uur ’s avonds werd de brandweer gealarmeerd voor een woningbrand in de Stedenwijk. Volgens de melder zou er ook nog een persoon in de woning aanwezig zijn.

Hierop rukte meerdere brandweervoertuigen uit. Ter plaatse waren er geen rook of vlammen te zien, maar er werd wel een brandlucht geroken. De brandweer is naar binnen gegaan en heeft de brand geblust. In de keuken zou een pannetje vlam hebben gevat.

De flat is niet ontruimt geweest, maar de brand gaf wel enige commotie in de wijk. De bewoner is niet gewond geraakt. De brandweer kon met twintig minuten weer retour kazerne gegaan. Over de omvang van de schade is niks bekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *