Persberichten

Opnieuw aandacht voor coldcase-onderzoek Cassandra

PolitielogoTROS Vermist besteedt vanavond, vrijdag 30 augustus, in TROS Vermist uitgebreid aandacht worden aan het coldcase-onderzoek rond Cassandra van Schaijk. TROS Vermist wordt uitgezonden om 21.30 uur op Nederland 1. Op internet is de uitzending te zien bij www.uitzendinggemist.nl.

Diverse opsporingsprogramma’s besteedden de afgelopen maanden veel aandacht aan dit onderzoek. Rond de 155 tips kwamen er binnen. Het rechercheteam werkt er hard aan om al deze tips tot op de detail uit te lopen. Zij zijn op zoek naar nieuwe informatie en aanknopingspunten die mogelijk antwoord kunnen geven op de vraag wat er met Cassandra is gebeurd in de laatste uren vlak voor haar dood. Om deze reden is er ook een speciale Facebookpagina aangemaakt. Het onderzoeksteam hoopt dat volgers hierop meedenken over de onderzoeksvragen.

De gouden tip

De beloning van 10.000 euro die de hoofdofficier van justitie van het Openbaar Ministerie heeft uitgeloofd is nog van kracht tot en met 31 december 2013. Heeft u informatie of tips bel dan met de Opsporingstiplijn via 0800-6070. U kunt het Facebook-account vinden onderĀ ‘Cold case Cassandra van Schaijk’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *