Persberichten

Jongen (14) aangehouden in Stedenwijk na beroving

politie persEen 14-jarige jongen is in de nacht van dinsdag 6 op woensdag 7 augustus aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een beroving nabij de Meerveldstraat.

Rond 00.45 uur werd een Almeerse jongen door een groep van mogelijk zes jongens beroofd. Hij werd bedreigd en moest diverse persoonlijke spullen afgeven. De jongen raakte bij de gewelddadige diefstal lichtgewond.

Agenten stelden direct na de 112 melding een uitgebreid onderzoek in en troffen de groep in de Stedenwijk aan. Bij het zien van de politie renden de verdachten alle kanten op. Een van hen werd aangehouden langs het Weerwater. Bij deze 14-jarige verdachte werden goederen aangetroffen en in beslag genomen die te maken hebben met de straatroof. De recherche van Almere heeft de beroving in onderzoek. De verdachte is ingesloten en zit vast.

2 gedachten over “Jongen (14) aangehouden in Stedenwijk na beroving

  • ik zeg: OUDERS wat doen uw kinderen van 14 s’nachts om 00.45 op straat??!!!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *