Kort nieuws

Auto in de greppel op Oude Waterlandseweg

Zondagavond rond kwart over tien heeft er een eenzijdig ongeval plaatsgevonden op de Oude Waterlandseweg. In eerste instantie werden direct brandweer, GGD en de politie gealarmeerd, maar al snel bleek dat er niemand gewond of bekneld was. Hierna konden de meeste hulpdiensten weer retour of werden afgemeld. De politie heeft een blaastest afgenomen bij de bestuurster. Waardoor de vrouw van de weg raakte is niet bekend. Een berger is ter plaatse gekomen om de auto af te voeren.

Update maandag 19 augustus:

Zondagavond 18 augustus bleek een auto een greppel ingereden te zijn. De bestuurder was onder invloed van alcohol en werd aangehouden. Bij de aanhouding bedreigde hij een agent.

Rond 22.10 uur kwam de melding dat een auto een sloot ingereden zou zijn. Op de Oude Waterlandseweg troffen agenten een auto in de greppel. Twee personen stonden naast de auto en waren niet gewond. De bestuurder, 27 jaar uit Almere, bleek na een blaastest onder invloed van alcohol te zijn en werd aangehouden. In de politieauto werd hij agressief en bedreigde een agent. Op het politiebureau weigerde de Almeerder mee te werken aan de ademanalyse. De man zit vast. De agent deed aangifte van bedreiging.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *