Persberichten

Politie op zoek naar zwarte Alfa Romeo vanwege verlaten plaats ongeval

politie persDe politie is op zoek naar getuigen van een ongeval dat zaterdag 20 juli omstreeks 17:55 uur heeft plaatsgevonden op de Evenaar ter hoogte van het gezondheidscentrum De Compagnie. Een dove man kwam hierbij ten val en zijn gehoorapparaten vielen kapot. Ook zijn fiets is stuk.
Het slachtoffer, een 20-jarige man uit Almere, fietste vanuit de richting Oostvaarders op het fietspad van de Evenaar, richting het centrum van Almere Buiten. Toen hij ter hoogte van gezondheidscentrum De Compagnie rechtdoor de weg wilde oversteken, zag hij dat er een auto de hoek om kwam. De fietser had voorrang en dacht dat de auto hem zeker voorrang zou verlenen vanwege de haaientanden op de weg. Toen hij merkte dat hij geen voorrang kreeg, ging hij vol in de rem, sloeg over de kop en viel op de weg. Hij stond daarna meteen weer op, omdat hij dacht dat hij op de weg lag. De bestuurder van de auto stak een middelvinger op en riep iets, wat het slachtoffer niet kon verstaan. Van de verdachte is bekend dat hij in een zwart Alfa Romeo reed. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan en de politie doet onderzoek. Mocht uw meer informatie hebben over de dit incident wordt u verzocht op contact op met de politie Almere-Buiten via 0900-8844, of anoniem via 0800-7000

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *