Persberichten

Man met mes gestoken na ruzie in Oostvaardersbuurt

politiebureauOp vrijdagochtend raakte een man gewond door een mes. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Omstreeks 01.05. kreeg de politie de melding dat een man gewond was geraakt bij een vechtpartij. Agenten gingen direct ter plaatse en troffen het 24-jarige slachtoffer uit Almere aan. Hij was gestoken met een mes en moest voor behandeling naar het ziekenhuis. Het slachtoffer gaf aan ruzie te hebben gehad. In de omgeving van de Heeren Zeventienweg kwam het weer tot een conflict en de man werd toen gestoken met een mes. De ruzie ligt in de relationele sfeer en het slachtoffer wilde hier niet veel over kwijt en wilde geen aangifte doen. De man kon na behandeling het ziekenhuis weer verlaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *