Nieuws

Inval arrestatieteam na melding over vuurwapens

Vrijdagavond is de politie massaal uitgerukt naar de Koraalstraat in de Regenboogbuurt. Rond 22.20 uur kreeg de politie een anonieme melding over een verdachte situatie bij deze woning. In de niet verifieerbare informatie werd ook melding gemaakt van de mogelijke aanwezigheid van vuurwapens. In verband met de aard van deze “zeer serieus te nemen” melding en de veiligheid van politiemedewerkers werd de assistentie ingeroepen van het arrestatieteam. Het arrestatieteam heeft vervolgens rond 01.35 uur een inval gedaan in de woning. Echter bleek er niemand meer in de woning aanwezig te zijn. Wel werd er in de woning een hennepkwekerij met bijna 800 planten aangetroffen. Deze is inmiddels ontmanteld.  De politie doet onderzoek naar de eigenaren van de kwekerij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *