Nieuws

Heimachine valt over spoor Hollandse brug; treinverkeer gestremd

Op de Hollandse brug ter hoogte van Muiderberg is woensdagmiddag een heimachine op het spoor gevallen. Hierdoor is een bovenleiding beschadigd geraakt en ligt het treinverkeerĀ Almere – Naarden/Bussum en Almere – Weesp stil.

Er zijn geen gewonden gevallen bij het incident. De spoorwegpolitie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Prorail is ter plaatse bezig om het spoor te herstellen. De NS zet bussen in om reizigers te vervoeren. De extra reistijd bedroeg meer dan 60 minuten. Het spoor was tegen 21:00 uur weer te gebruiken.

Eerder vandaag was treinverkeer in de richting van Zwolle ook al niet mogelijk door een gestrande goederentrein. Het spoor was om 13:00 uur vrij zo meldt Omroep Flevoland.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *