Nieuws

Auto belandt op zijn kant na aanrijding

Op de kruising van de Hogering met de Audioweg zijn woensdagavond twee auto’s op elkaar gebotst. Daarbij is een van de auto’s zijn kant terecht gekomen.┬áDe bestuurster is snel door toegesnelde hulpverleners uit haar auto gehaald en gestabiliseerd. Ze is later naar het ziekenhuis gebracht voor verder onderzoek. Omdat het letsel meeviel werd de inzet van het Mobiel Medisch Team geannuleerd. De bestuurder van de andere auto bleef ongedeerd en heeft later een verklaring afgelegd. De Verkeersongevallenanalyse heeft de situatie en alle bijbehorende sporen later op beeld vastgelegd. De oorzaak van de aanrijding is nog onduidelijk. Twee bestuurders die de afzetting negeerde en de kruising toch overstaken werden getrakteerd op een bekeuring. Vanwege de locatie van het ongeval ondervond het verkeer uit alle richting enige hinder.

 

Een gedachte over “Auto belandt op zijn kant na aanrijding

  • Ik heb het ongeluk voor mijn neus zien gebeuren en ben met omstanders de vrouw gaan helpen de auto uit!

    de passat die voor haar reed wisselde zonder reden van baan waarop de vrouw met de peugeot de auto rechtsachter aantikte met haar linker voorkant en zo op de zijkant belande.

    gr,

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *