Kort nieuws

Vier auto’s betrokken bij kop-staart aanrijding op de Veluwedreef

Vrijdagmiddag heeft er op de Veluwedreef ter hoogte van de kruising David Nivenweg een kop-staart aanrijding plaats gevonden. De voorste auto en de auto daarachter remde voor het overige verkeer toen een zwarte Volkswagen dit te laat opmerkte. Hierdoor ontstond een kop-staart aanrijding met 3 auto`s. Een vierde automobilist zag dit te laat waardoor zij zich in de achterkant van de Volkswagen zette. Hierdoor kreeg iedereen nog een tik. De ambulancebroeders hebben alle betrokkenen nagekeken. Zover nu bekend heeft 1 persoon enkel last van haar schouder. Het verkeer vanuit het centrum naar de A6 hebben geruime tijd hinder ondervonden omdat er maar één rijbaan vrij was. Eén auto raakte dusdanig beschadigd dat die op de berger ging. De overige partijen konden hun weg weer vervolgen. De VOA (Verkeers Ongevallen Analyse) heeft onderzoek gedaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *