Kort nieuws

Brand in leegstaande woning

Dinsdagavond is er in de Prozastraat in de Almeerse Literatuurwijk brand uitgebroken in een leegstaande woning. Hierbij is waarschijnlijk spraken van brandstichting.

Rond 01:00 uur werd de brandweer gealarmeerd voor een meterkastbrand in de woning. Ter plaatse bleek het niet de meterkast te zijn. Men heeft de brand snel kunnen blussen. Nadat de brandweer de brand uit had, ging de politie de woning in om onderzoek te doen naar de mogelijke brandstichters.

Het bleek niet de eerste keer te zijn dat er brand is gestoken in de omgeving. De avond daarvoor heeft de buurt de politie ook al ingeschakeld voor brandstichting in een tuin, een aantal huizen vanaf het leegstaande pand. Toen wist de bewoner zelf de brand te blussen en was inzet van de brandweer niet nodig, aldus een buurtbewoner.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *