Nieuws

Brand in bovenwoning Sluis na explosie

In een appartementencomplex aan de Sluis in Haven heeft dinsdagochtend een brand gewoed. In een bovenwoning heeft rond 11.20 uur een explosie plaatsgevonden waarna de woning volledig uitbrandde. Omdat van het pand bekend was dat er mogelijk asbest aanwezig was werd besloten om het gebied ruim af te zetten en moesten een aantal bewoners van het complex het hun woning verlaten. De brandweer zette meerdere voertuigen in. Twee ambulances hebben enige tijd stand-by gestaan, maar niemand raakte gewond. Op het moment van de brand was niemand aanwezig in de getroffen woning. De woningbouwvereniging heeft later samen met de gemeente onderzoek in het complex gedaan om vast te stellen of er inderdaad asbest aanwezig was. Dit bleek niet het geval te zijn waarna de bewoners weer terug mochten naar hun huis. De brandweer doet samen met de politie verder onderzoek naar de oorzaak van de brand.

Foto 1-2: Bob Friedländer

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *