Nieuws

Vrouw gewond na mishandeling in bowlingcentrum

Zaterdagavond zijn de hulpdiensten, waaronder de traumahelicopter uit Amsterdam, uitgerukt voor een incident in het bowlingcentrum aan de Trekweg in Almere Buiten. Binnen bleek een vrouw te zijn mishandeld met een bowlingbal. Over de aanleiding en verwonding is (nog) niks bekend. De traumahelicopter lande op het naastgelegen grasveld. De arts van het traumateam is met de ambulance en het slachtoffer meegegaan naar het AMC in Amsterdam. De politie en de technische recherche hebben na het incident uitgebreid onderzoek gedaan en getuigen gehoord.

Update:
De gewonde vrouw blijkt ernstig hoofdletsel te hebben opgelopen. De politie heeft een 21-jarige inwoner van Almere aangehouden. Hij is inmiddels voor nader onderzoek ingesloten.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *