Persberichten

Vrouw beroofd van telefoon bij bushalte Literatuurwijk

PolitielogoZondagavond 26 mei zat een vrouw in een bushokje toen zij door een andere vrouw bestolen werd van haar mobiele telefoon. De politie zoekt getuigen.

Rond 23.15 uur zat een 21-jarige vrouw uit Almere op haar bus te wachten in een bushokje nabij de Jan Camperstraat. Een onbekende vrouw kwam op haar afgelopen die de telefoon uit de handen van de Almeerse probeerde te trekken. De Almeerse verzette zich hierbij waarna een worsteling ontstond waarbij de Almeerse werd gekrabd en in haar gezicht geslagen. De onbekende vrouw ging er met de telefoon vandoor richting de Hendrik Marsmanstraat.

Uw tip!

De verdachte is een vrouw met een donkere huidskleur, tussen de 20 en 30 jaar oud en tussen de 1.65 en 1.70 meter lang. Ze had een normaal postuur, lang stijl haar tot op haar schouders met een klem in haar haar. Ze droeg een donkergrijze strakke joggingbroek met roze strepen aan de zijkant van het merk Adidas en een donkere jas.

Getuigen en/of mensen die meer informatie hebben over deze straatroof, wordt verzocht contact op te nemen met de recherche in Almere via 0900-8844. Wie liever anoniem reageert, belt met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *