Persberichten

Vier mannen met verdovende middelen aangehouden in Danswijk

politieVrijdagochtend 24 mei rond 07.30 uur gingen politieagenten na een melding naar de Quickstepstraat. Volgens een melder zouden er vuilniszakken uit een bestelbus geladen worden door meerdere personen. Hij vond het verdacht en belde de politie.

In de 21 vuilniszakken, die de politieagenten aantroffen, zat Qat, een softdrug. De vier mannen (29, 34, 42 en 49 jaar oud) die erbij stonden werden aangehouden. In totaal bleek het te gaan om 250 kilo Qat. De sofdrugs werden in beslag genomen en de mannen, afkomstig uit Lelystad, Almere, Tilburg en Gorinchem werden overgebracht naar het politiebureau. Recherche Almere heeft de zaak in onderzoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *