Persberichten

Twee inbrekers op heterdaad aangehouden in Filmwijk

PolitielogoDe politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag 5 mei twee verdachten van een woninginbraak aangehouden.

Rond 00.35 uur belde een getuige de politie. Hij zag vreemde mannen in een achtertuin van een woning aan het Walt Disneyplantsoen. De mannen klommen over een schutting. Agenten gingen direct ter plaatse en zagen uit een steeg een man (19 jaar en uit Almere) komen lopen die aan het opgegeven signalement voldeed. Hij werd direct aangehouden. Een 18-jarige man uit Almere kon in een achtertuin van een van de woningen worden aangehouden. In een van de woningen bleek daadwerkelijk te zijn ingebroken. De verdachten zijn ingesloten en de politie onderzoekt de zaak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *