Nieuws

Twee gewonden bij ernstig ongeluk Hogering

In de nacht van dinsdag op woensdag heeft er op de Hogering ter plaatse van de Contrabasweg een ernstige aanrijding plaatsgevonden. Hierbij is een auto uit de richting van de Kruidenwijk door de middenberm geschoten en frontaal op een tegenligger gebotst. Door de klap moest één van de bestuurders door de brandweer uit het voertuig worden gehaald. Personeel van de traumahelikopter heeft assistentie verleend bij het verzorgen van de gewonden. Eén gewonde is naar het AMC in Amsterdam gebracht. De andere gewonde is naar het Flevoziekenhuis vervoerd. De politie is na het ongeval nog ruim een uur bezig geweest met sporenonderzoek. Vanwege het ongeval en dit sporenonderzoek is de weg in de richting van de Kruidenwijk enige tijd afgesloten geweest voor het verkeer. Nadat een berger de auto`s heeft meegenomen kon de weg weer worden vrijgegeven.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *