Nieuws

Scooterrijder zwaargewond na aanrijding met bus

Bij een ongeval tussen een scooter en een bus van Connexxion bij station Parkwijk is in de nacht van zaterdag op zondag een man ernstig gewond geraakt. De scooterrijder reed op het Spoorbaanpad richting Tussen de Vaarten toen de bestuurder rond 01.00 uur in botsing kwam met de bus komend vanuit de Verzetswijk. Met Mobiel Medisch Team(MMT) uit Amsterdam is met een helikopter ter plaatse gekomen om medische ondersteuning te leveren. Het slachtoffer is onder begeleiding van de MMT arts naar het AMC ziekenhuis in Amsterdam gebracht. De ernst van de verwondingen zijn nog niet bekend. De afdeling Verkeersongevallenanalyse heeft ter plaatse sporenonderzoek verricht en zal verder onderzoek doen naar de achtergronden van het ongeval. De brandweer werd later nog gealarmeerd voor het schoonmaken van het wegdek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *