Kort nieuws

Scooterrijder gewond na aanrijding met auto

Een scooterrijder is zondagmiddag gewond geraakt nadat deze met de scooter tegen een personenauto is gereden. Het ongeval gebeurde rond 19:45 uur op het fietspad bij de Geldropstraat.

Door de klap viel de bestuurder van de scooter op de grond. Toegesneld ambulancepersoneel heeft de bestuurder met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.  De bestuurder van de personenauto is met de schik vrij gekomen. De scooter is bij het ongeval zwaar beschadigt geraakt en lekte na het ongeval brandstof. De politie heeft tijdens het ongeval het fietspad en de weg enige tijd afgesloten. Nadat de bestuurder van de scooter in de ambulance zat heeft met het fietspad weer vrijgegeven. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend. Waarschijnlijk heeft de bestuurder van de personenauto de scooter over het hoofd gezien.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *