Nieuws

Drie kinderen gewond bij aanrijding Hollandsedreef

Zondagmiddag om half zes heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen een auto en een busje op de Hollandsedreef. Dit gebeurde ter hoogte van de Bartokweg. In de auto zat een gezin waarvan twee kinderen en één baby gewond raakte. Zij zijn alle drie met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De andere betrokkenen bleven ongedeerd. De brandweer heeft de auto gestabiliseerd zodat de gewonde kinderen veilig uit de auto gehaald konden worden. Over hun exacte verwonding is nog niks bekend. De Verkeers Ongevallen Analyse van de politie heeft na het ongeval sporenonderzoek verricht om de oorzaak van het ongeval te achterhalen. De Hollandsedreef is na het ongeval lange tijd afgesloten geweest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *