Persberichten

Autokraker aangehouden in Muziekwijk

politieIn de nacht van zondag 5 op maandag 6 mei zag een getuige hoe in een auto ingebroken werd. Een verdachte kon worden aangehouden.
Rond 03.00 uur meldde een getuige dat twee mannen een auto hadden open gebroken aan de Carusostraat en met een navigatiesysteem waren weggaan. In de omgeving werd door agenten gezocht en op de Saxofoonweg zagen agenten een man fietsen die aan het signalement voldeed. In een voortuin aan de Dwarsfluitstraat kon de verdachte, een 29-jarige man (woonplaats onbekend), worden aangehouden. De man, een bekende van de politie, had inbrekerswerktuig bij zich. Tevens bleek hij een openstaande straf te hebben. Hij zit vast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *