Nieuws

Twee mannen aangehouden na ruzie in AZC, slachtoffer spoorloos

De politie is zondagochtend op zoek gegaan naar een gewonde man. De gewonde man heeft mogelijk steekwonden. Op het AZC terrein aan de Biathlonweg stelden agenten een onderzoek in na een melding van een ruzie. In een van de onderkomens werden twee mannen aangetroffen en bloedsporen. Uit de eerste onderzoeksresultaten blijkt dat er een ruzie is geweest tussen meerdere personen. Daarbij zou mogelijk zijn gestoken met een steekwapen. Het slachtoffer was echter niet meer op het terrein aan de Biathlonweg waarna direct een zoekactie is gestart. De politiehelikopter heeft vanuit de lucht de omgeving afgezocht en daarbij gebruik gemaakt van warmtebeeldcamera. Ondanks alle inzet vanaf de grond en vanuit de lucht werd nog geen gewond persoon aangetroffen.

De twee mannen, 17 en 21 jaar, zijn aangehouden en voor verhoor overgebracht. Onder leiding van een rechter-commissaris vindt er een doorzoeking plaats. Waar de ruzie over ging en wat zich heeft afgespeeld wordt onderzocht.  De politie is in verband met deze zaak opzoek naar Asir Abdullah, een man van 21 jaar uit Libie. Hij heeft kort zwart haar en is mogelijk gewond.

De politie roept mensen op die iets gezien hebben of meer van deze zaak weten te bellen met 0900-8844.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *