Persberichten

Twee aanhoudingen na mishandeling in supermarkt

politie persTwee Almeerders van 19 en 20 jaar zijn woensdagavond aangehouden op verdenking van mishandeling van een 18-jarige vrouw. Rond 18.40 uur rukten agenten uit naar een vechtpartij in de supermarkt aan de Ambonstraat. Vier mannen en een vrouw waren betrokken bij een vechtpartij. De vrouw is een medewerker van de supermarkt. Vlak voordat de agenten ter plaatse kwamen renden de vier verdachten weg.

De ruzie is vermoedelijk ontstaan omdat de medewerkster een van de mannen had aangesproken op het feit dat hij een tas mee wilde nemen, omdat dit volgens de huisregels niet is toegestaan. Er ontstond een woordenwisseling waarbij het personeelslid werd beledigd en tenslotte door meerdere verdachten is geslagen en geschopt. Een klant en winkelpersoneel grepen in waarna de vechtersbazen wegrenden de winkel uit. Een politie-eenheid kwam twee verdachten in de omgeving tegen en hield het duo aan. De vrouw liep letsel op aan gezicht, arm en rug en heeft aangifte gedaan. Het onderzoek richt zich op de andere verdachten. De twee mannen zitten vast.

Getuigenoproep
Was u woensdagavond getuige van de ruzie of vechtpartij in de supermarkt aan de Ambonstraat en heeft u nog geen verklaring afgelegd? Neem dan contact op met de recherche van Almere Stad via 0900-8844

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *