Persberichten

Scooterrijder veroorzaakt ongeval op Fongerspad

politie motorenEen 12-jarige jongen is woensdagochtend 10 april door een scooter aangereden op de Meerensteinkade. De jongen raakte gewond. De Scooterrijder reed door en liet de gewonde jongen achter.

Rond 09.00 uur werd de 12-jarige knaap op de Meerensteinkade/Fongerspad door een scooter aangereden. De jongen kwam hard ten val en liep een zware kneuzingen op aan schouder en arm en enkele diepe sneeen in zijn knie. Ook zijn kleding en de fiets raakte beschadigd. De scooterrijder stopte enkele tientallen meters verderop maar reed vervolgens weg. De politie is een onderzoek gestart voor het verlaten plaats aanrijding en het veroorzaken van een aanrijding met letsel.

De bestuurder van de bromscooter is omschreven als
•een lichtgetinte man
•leeftijd 30-40 jaar
•droeg geen helm maar een bruin/zwart petje.

Heeft u de aanrijding gezien of weet u wie de scooterrijder is? Weet u wie er mogelijk verse schade heeft aan een scooter in combinatie met het signalement? Belt u dan met de politie van Almere via 0900-8844.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *