Nieuws

Scooterrijder ernstig gewond na éénzijdig ongeval, inzet traumahelicopter

Zaterdagochtend rond 6 uur zijn twee personen, waarvan één ernstig, gewond geraakt na een éénzijdig scooter ongeval in Muziekwijk. De twee reden op een scooter en botsten door onbekende reden tegen een pijler van een onderdoorgang. Dit gebeurde onder een flat aan de Louis Davidsstraat.

Naast de politie en twee ambulances kwam ook het Mobiel Medisch Team uit Amsterdam ter plaatse om de twee gewonden te verzorgen. Zij zijn beide naar het ziekenhuis vervoerd. De politie onderzoekt de oorzaak van het ongeval.

UPDATE:
Een 23-jarige man uit Almere werd met letsel overgebracht naar het Flevoziekenhuis. De andere man – zijn identiteit is nog onbekend – is in kritieke toestand overgebracht naar het AMC. De verkeerspolitie verricht ter plekke onderzoek naar de oorzaak van het ongeval.

De beide mannen zijn officieel verdachten van heling omdat zij bleken te rijden op een gestolen snorfiets. In verband met het letsel zijn beiden niet hierover nader bevraagd. Het onderzoek wordt voortgezet.

Foto’s: Bob Friedländer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *