Nieuws

Kind gewond na aanrijding

Bij een aanrijding in de Jan van Goyenstraat in Tussen de Vaarten vrijdagmiddag een kind gewond geraakt. Een automobiliste reed rond 13.05 uur door de straat toen het kind plotseling achter een parkeerde bestelbus vandaan kwam. De vrouw kon het kind niet meer ontwijken. Bij de aanrijding is het been van het kind vermoedelijk overreden. Vanwege de mogelijke ernst van de situatie werd een traumahelikopter opgeroepen, maar deze bleek gelukkig niet nodig te zijn. Nadat het been van het jongetje was gestabiliseerd is hij met spoed overgebracht naar een ziekenhuis. Van de bestuurster en van verschillende omstanders zijn verklaringen opgenomen. De Verkeersongevallenanalyse is ook nog ter plaatse gekomen voor onderzoek.

2 gedachten over “Kind gewond na aanrijding

  • Die bestelbusjes staan ook altijd zo lekker handig geparkeerd. Nemen gelijk al het zicht in de straat weg.

    Beantwoorden
  • duidelijk geval artikel 5

    het overig verkeer in gevaar brengen , lak hebben aan anderen ,mot je zien hoe aso die bus staat pfffffff maarja kinderen word ook niet meer geleerd om NIET op de weg te spelen

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *