Persberichten

Drugsdealers aangehouden op de Buitenringplaats

31-GJK-4Donderdag 18 april heeft de politie twee mannen aangehouden die drugs aan het dealen waren.

Rond 12.40 uur stuitten surveillerende agenten op twee personen die mogelijk aan het dealen waren op de Buitenringplaats. Agenten controleerden de auto. Eén van de mannen liet meerdere wikkels met cocaïne op de grond vallen en sloeg toen op de vlucht. De andere betrokkene werd direct aangehouden. Na een korte achtervolging kon ook de man die de benen nam, worden aangehouden. In de auto troffen de agenten een twintigtal wikkels cocaïne en een zakje wiet aan. Beide mannen, van 22 en 27 jaar afkomstig uit Almere en Lelystad, werden meegenomen naar het politiebureau voor verhoor. De auto en de drugs werden in beslag genomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *