Persberichten

Drie inbraken opgelost na aanhouding

politieDe recherche van basiseenheid Almere Buiten heeft drie inbraken opgelost die gepleegd zijn tussen 16 februari en 21 maart. Een 17- jarige jongen uit Almere is als verdachte aangehouden en zit nog vast.

De recherche hield eind maart de verdachte aan die van meerdere inbraken werd verdacht. De jeugdige inbreker werd door technisch en tactisch onderzoek opgespoord en in Almere aangehouden. De inbraken vonden plaats in de Oostvaardersbuurt, Faunabuurt en Regenboogbuurt. Bij het onderzoek werden diverse gestolen goederen aangetroffen en in beslag genomen. Op basis van de aangiften konden veel spullen aan de rechtmatige eigenaars worden teruggegeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *