Persberichten

Hennepplantage op de Elvis Presleystraat

32-TH-KXDonderdagmiddag 14 maart zijn op de Elvis Presleystraat drie verdachten uit Roosendaal en Breda aangehouden. De mannen, 27, 32 en 46 jaar oud worden verdacht van het vervaardigen van hennep.

Rond 15.00 uur kwam er een melding binnen dat drie mannen waren weggereden in een auto. Ze waren zojuist bij een woning geweest, waarvan het vermoeden bestond dat er een hennepplantage aanwezig was. In de woning werd na onderzoek een in werking zijnde hennepplantage aangetroffen met in totaal 502 planten. De planten en de bijbehorende apparatuur zijn in beslag genomen. De mannen zitten nog vast. Recherche Almere in samenwerking met het Regionaal Coördinatiepunt Aanpak Hennep hebben het onderzoek in behandeling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *