Nieuws

Gewonde na ongeval op ”berucht” kruispunt

Bij een aanrijding op de Tussenring is vrijdagochtend een vrouw gewond geraakt. Het ongeval gebeurde rond 11:15 uur bij het kruispunt met de Buitenring. Een vrachtwagen, komend vanaf de Tussenring, wilde de Buitenring opdraaien toen de bestuurder vermoedelijk een auto die vanaf de afrit van de Buitenring kwam, over het hoofd heeft gezien. De auto kwam tien meter verderop tot stilstand. De brandweer moest er aan te pas komen om de automobiliste veilig uit haar voertuig te halen. Het slachtoffer is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. De Verkeers Ongevallen Analyse is ter plaatse gekomen om alle sporen vast te leggen en zal verder onderzoek te doen naar de exacte oorzaak van de botsing. De afrit van de Hogering in de richting van de A6 is enige tijd afgesloten geweest voor het verkeer. De kruising is al vaker het decor geweest van ernstige aanrijdingen. De provincie is bezig met een onderzoek naar de verkeersveiligheid op die locatie. In 2014 wordt het kruispunt anders ingericht.

Een gedachte over “Gewonde na ongeval op ”berucht” kruispunt

  • Voordat er nou mensen beginnen over het kenteken van de groene vrachtwagen op de eerste foto: deze was NIET betrokken bij de aanrijding, de betrokken vrachtwagen was een andere.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *