Persberichten

Fietser beroofd op Sturmeypad richting Filmwijk, politie zoekt getuigen

politiebureauDonderdag 21 maart versperde drie jongens het fietspad waardoor een fietser moest stoppen. Ze namen zijn portemonnee weg.

Rond 18.55 uur fietste een 31-jarige man uit Almere over de Sturmeypad in de richting van de Filmwijk. Halverwege versperde drie jongens de weg waardoor de Almeerder moest stoppen. Ze wilden geld en een van de jongens pakten de man van achter vast en haalde de portemonnee van de Almeerder uit zijn jas. De man probeerde zijn portemonnee nog terug te krijgen. Dit lukte niet waarop de Almeerder weg fietste.

Signalementen
De man die de Almeerder vast pakte had een lichtgetint uiterlijk, rond de 1.90 meter lang met een breed atletisch figuur. Hij had halflang krullend haar en droeg een zwarte glinsterende jas met lichte kleur bontkraag.

Verdachte twee had een lichtgetint uiterlijk, rond de 1.70 meter lang met een mager postuur en zwart haar. Hij droeg een half lange zwarte leren jas en een bruin petje. Verdachte drie had een lichtgetint uiterlijk, tussen de 1.80 en 1.85 meter lang met een atletisch postuur. Hij droeg een paars trainingspak, een witte bolle winterjas en witte sportschoenen.

Uw tip!

Getuigen en/of mensen die meer informatie hebben over dit incident en/of de verdachten, wordt verzocht contact op te nemen via 0900-8844. Wie liever anoniem reageert, belt met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *