Kort nieuws

Automobilist twee keer betrokken bij aanrijding

Op de kruising van de Staalstraat met het Piet Moeskopspad heeft dinsdagmiddag rond kwart over één een dubbele aanrijding plaatsgevonden.

Een fietser en een personenauto kwamen op de kruising met elkaar in botsing. De geschrokken automobilist stapte meteen uit om de fietser aan te spreken en te helpen. Toen al snel bleek dat de schade beperkt was gebleven tot het rijwiel en de fietser er met de schrik van af was gekomen stapte de bestuurder in zijn auto, om deze een stukje achteruit te rijden en aan de kant van de weg te parkeren. Op dat moment kwam een tweede auto achterop rijden en deze botste achterop de eerste auto. Ook hierbij bleef het leed beperkt tot materiële schade.

De politie heeft geassisteerd met het invullen van de schadeformulieren.

Foto`s en tekst: Jos van der Lelie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *