Nieuws

Wietplantage onder bedrijfspand ontdekt

Woensdagmiddag heeft de politie een wietplantage onder een pand op bedrijventerrein De Steiger in Haven ontdekt.
Het gaat om een plantage van ongeveer 320 planten die in een zelf gegraven ruimte onder het pand werden gekweekt. De eigenaren van het bedrijfspand zijn geen verdachte in deze zaak. Nadat de ruimte door de brandweer voldoende was geventileerd vanwege een te hoge koolmonoxide concentratie is begonnen met het ruimen van de plantage. Alle plantjes en de apparatuur zullen worden vernietigd. Voor zover bekend is nog niemand aangehouden.

Een gedachte over “Wietplantage onder bedrijfspand ontdekt

  • mvr groeneplantjes

    Ik ben verdrietig. Waren mooie plantjes stonden gezelig met 200 andere vrindinekes heerlijk warm. Nu zijn hun nekkies omgehakt en zijn overleden potverdikkeme. Wat zeg ik tegen hun 15000 overbuurtjes. Hoop dat ze sneller groeien. Rr .i p lieve plantjes vaarwel

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *