Persberichten

Vandalen plakken vuurwerk op stoplicht, 3 aanhoudingen

politie persDrie Almeerders (18, 19, en 20 jaar oud) zijn maandagavond 25 februari rond 21.30 uur aangehouden op de G.T. Rietveldstraat.

Een melder zag het drietal met bivakmutsen op een speelveld staan. Even daarvoor zouden ze op Hogering bij verkeerslichten hebben gestaan. Gealarmeerde agenten kregen de jongemannen in het zicht waarna het drietal het op een rennen zette. Agenten konden ze al snel achterhalen en kwamen erachter dat ze vuurwerk hadden vastgeplakt aan een verkeerslicht. De Almeerders werden aangehouden en bleken nog een kleine hoeveelheid vuurwerk op zak te hebben. Ook de bivakmutsen werden aangetroffen. Zowel het vuurwerk als de bivakmutsen zijn in beslag genomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *